Vegan-Cookie-Dough-19-735x1101.jpg

עוגיות ביס בצק ושוקולד

ללא גלוטן וטבעוני

זמן הכנה: 10 דקות
זמן קירור: 30 דקות
סך הכל: 40 דקות

רכיבים

60 גרם (1/4 כוס) אגוזים

או חמאת זרעים

2 כפות שמן קוקוס, מרוכך

2 כפות סירופ מייפל

100 גרם (1 כוס) קמח שיבולת שועל של בוב'ס רד מיל

40 גרם (1/4 כוס) סוכר קוקוס

3 כפות קמח קוקוס

1/2 כפית תמצית וניל

1/4 כפית מלח ים

100 גרם (1/2 כוס) שבבי שוקולד מריר, קטנים במידת האפשר (הוסיפו יותר לציפוי, אופציונלי)

אופן הכנה

. מוסיפים את חמאת האגוזים, שמן הקוקוס המרוכך

וסירופ המייפל לקערת ערבוב גדולה. מקציפים עד לקבלת תערובת מלאה וחלקה.

2. מוסיפים לקערה את קמח שיבולת השועל, סוכר הקוקוס, קמח הקוקוס, הווניל והמלח. השתמשו בכף עץ כדי לערבב עד לשילוב.

3. אם הבצק מתפורר מאוד בשלב זה, מוסיפים כף מים ומשתמשים בידיים כדי לערבב אותו. הבצק צריך להיות מעט מתפורר אבל להחזיק יחד כאשר לחוץ.

4. מערבבים את שבבי השוקולד לתוך בצק העוגיות עד לשילוב אחיד

5. אם אתם רוצים לאכול את הבצק עם כפית, העבירו אותו לתוך מיכל אטום בשלב זה להקפיא. עבור ריבועים קטנים כפי שמצולמים, המשך בשלבים הבאים.

6. מרפדים תבנית אפייה (השתמשנו ב20 ס"מ) עם נייר אפייה, ומשאירים מספיק מקום בדפנות.

7. השתמשו בידיים כדי ללחוץ את בצק העוגיות לתוך התבנית באופן שווה ככל האפשר. מכניסים את התבנית למקפיא לצנן במשך 30 דקות.

8. אחרי שהבצק התקרר, חותכים אותו לריבועים קטנים. מכסים את הריבועים עם שוקולד מומס . שומרים את בצק העוגיות במקפיא עד חודש, ומגישים ישירות מהקפאה.

.