נבחרת מתכוני החג של בוב'ס רד מיל

חטיפי עוגת גבינה ופירות יער
עם שיבולת שועל של פעם

מתכון כל כך עשיר, קרמי קליל שכולם אוהבים
החמצמצות של פירות היער יחד עם המתיקות של השמנת. הקינוח המושלם!

Berry-Cheesecake-Bars-8-1024x683.jpg

כמות הגשה: תבנית בינונית       זמן הכנה: 20 דקות         זמן אפייה: 65 דקות         זמן המתנה: שעתיים           

            הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל-170 מעלות. מרססים ומרפדים תבנית מרובעת בגודל 8x0 ס"מ בנייר אפייה.
2. בקערה של מעבד מזון, מערבבים יחד את הקמח, שיבולת שועל, סוכר, מלח וחמאה כדי ליצור את הקרום. מערבבים כ-45-60 שניות או עד שהתערובת מתאחדת בהתפוררות גדולה. זה צריך להחזיק יחד כאשר סחוט בעדינות.
3. מלטפים את תערובת הקרום למחבת המוכנה ומחליקים לשכבה אחידה. אופים עד להזהבה, כ-25 דקות.
4. כאשר הקרום מתקרב לעשייה, יש לנקות את קערת מעבד המזון. מוסיפים פנימה את גבינת השמנת, הסוכר, השמנת החמוצה, תמצית הווניל ומיץ הלימון. יש לערבב עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין, כ-30-45 שניות. מגרדים את דפנות הקערה, מוסיפים פנימה את הביצים ומערבבים עד לשילוב.
5. יוצקים את הבלילה לתוך הקרום האפוי, הקש בעדינות כדי לפוצץ בועות אוויר גדולות.
6. אופים במשך 35-37 דקות, עד שהמרכז כבר לא מתנדנד והקצוות מתחילים להפוך לזהובים. יש להשאיר להתקרר לחלוטין בטמפרטורת החדר לפני הקירור. רגע לפני ההגשה, פורסים ל-16 ריבועים ומקשטים בנדיבות עם פירות יער טריים וגרידת לימון. מגישים מקוררים.

 

               רכיבים                 

לבצק:
1 בוב רד מיל קמח לכל מטרה (136 גרם)
1/2 שיבולת שועל של פעם (48 גרם)
1/4 סוכר (50 גרם)
1/4 כפית מלח כשר
8 כפות חמאה, טמפרטורת החדר (113 גרם)

למילוי:
מיכל גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (453 גרם)
1/2 סוכר (100 גרם)
1/4 שמנת חמוצה (60 גרם)
כפית אחת של תמצית וניל
1 כף מיץ לימון
2 ביצים (100 גרם)

לעיטור:
2 כוסות פירות יער טריים ומעורבים (פטל, אוכמניות, תותים)
1 כף גרידת לימון