הפנקייק'ס הלבביים שלנו עשויים משיבולת שועל משובחת, זרעי צ'ייה ופשתן ומומתקים קלות עם נגיעות של סירופ מייפל. מלאים בעושר תזונתי, הם ישאירו אתכם שבעים ומרוצים לאורך זמן עם מנה גדושה של סיבים תזונתיים, חלבון וחומצות שומן אומגה-3

זמן הכנה: 5 דקות

זמן בישול: 15 דקות

כמות: 4 מנות 

רכיבים

שיבולת שועל ללא גלוטן של בוב'ס רד מיל- 3 כוסות (325 גרם)

אבקת אפייה ללא אלומיניום של בוב'ס רד מיל- 2 כפיות (8 גרם)

סודה לשתייה טבעית של בוב'ס רד מיל- 1 כפית (4 גרם)

מלח- 1 כפית (4 גרם)

זרעי צ'ייה- 2 כפות (25 גרם)

זרעי פשתן טחונים- 2 כפות (15 גרם)

סירופ מייפל- 1/4 כוס (60 מ"ל)

ביצה לארג'- 1

תמצית ווניל- 1 כפית

חלב- 1.5 כוסות (360 מ"ל)

חמאה לשימון המחבת- 2 כפות (30 גרם)

אופן ההכנה

חממו מחבת על חום בינוני

הכניסו לבלנדר או מעבד מזון 2 כוסות משיבולת השועל והפעילו על מהירות גבוהה לכ-30 שניות (המידה ואין לכם בלנדר/מעבד מזון ראו הערות בסוף המתכון)

הוסיפו לשיבולת השועל את אבקת האפייה, סודה לשתייה, מלח, צ'ייה ופשתן. הפעילו בפולסים עד לערבוב של כל המרכיבים

הוסיפו את שאר השיבולת שועל, סירופ מייפל, ביצה, תמצית ווניל וחלב. הפעילו את מעבד המזון ל-30-45 שניות (עד שלא רואים נקודות יבשות)

שמנו את המחבת החם בחמאה והוסיפו בלילה. בשלו את הפנקייק עד שהקצוות מתחילו להתגבש, 3-4 דקות, הפכו את הפנקייק והמשיכו לבשל עוד 2-3 דקות נוספות

הגישו חם עם פירות יער או כל תוספת אחרת שאוהבים

 בתיאבון

 

הערות למתכון

במידה ואין לכם בלנדר או מעבד מזון ניתן להחליף את שיבולת השועל ב-2 כוסות קמח שיבולת שועל ללא גלוטן של בוב'ס רד מיל. את שאר המרכיבים אפשר לערבב באופן ידני

הצטרפו לניוזלטר שלנו
משווק בבלעדיות בישראל ע"י
חברת בוב'ס רד מיל לוגו

שירות לקוחות

פניות בהודעת וואטסאפ
053-2449994
info@bobsredmill.co.il 

  • Facebook
  • Instagram