נבחרת מתכוני החג של בוב'ס רד מיל

הניוקי של שיר
ניוקי תפו"א ברוטב עגבניות עם חלבון

יש משהו בניוקי שמזכיר לנו מטבח חם של סבתא, אבל רעננות של שוק אוכל באיטליה,
דמיינו איך נביא את כל קשת הטעמים המדהימים האלה אצלכם לצלחת תוך מינימום זמן עבודה עם מקסימום בריאות,
אז פנינו לשיר shirryaakov@
והנה המתכון
בתיאבון!

Screenshot_20210831-231534_Instagram.jpg

טבעוני

מכיל ויטמיני B12, B3, B6, B2, B1, חומצה פולית

מכיל 8 גרם חלבון למנה

            הוראות הכנה

1.בסיר בינוני מביאים מים להרתחה ומבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך.
2. לאחר שתפוחי האדמה התבשלו, מועכים את תפוחי האדמה לעיסה אחידה ומרבבים יחד את כל המרכיבים (קמח, רסק תפוחים, מים ומלח) עד לקבלת בצק אחיד.
3. לאחר איחוד המרכיבים, יוצרים צורות ניוקי בזילוף או בידיים ע"י הכנת צורות עגולות בגודל חצי אצבע.
4. ממלאים סיר במים ומביאים לרתיחה, ושמים את הניוקי בסיר.
5. הניוקי מוכנים כאשר הם צפים על פני המים.
6. מטגנים שום במחבת שם שמן זית עד להזהבה קלה ומוסיפים את רוטב העגבניות, התבלינים והעלי בזיליקום.
7. מביאים את הרוטב לצמצום, תוך ערבוב בכף.
8. כאשר הרוטב מוכן מפזרים כף שמרים תזונתיים ומערבבים לאיחוד.
9.  להגשה, פזרו מעט שמרים תזונתיים ועלי בזיליקום 

בתיאבון!

              רכיבים                 

4 תפוחי אדמה קלופים מבושלים
1.5 כוס קמח 1-1 ללא גלוטן
1/2 כוס רסק תפוחים
1/4 כוס מים
כפית מלח

לרוטב:
2 שיני שום
פחית רוטב עגבניות
פתיתי שמרים תזונתיים ללא גלוטן
קורט מלח פלפל
כמה עלי בזיליקום לפי הטעם

מתכון שיר.jpg