פריטר'ס תירס 
ללא גלוטן

תירס קייצי טרי, שפע של עשבי תיבול ונגיעה מאחדת של קמח אפייה 1-ל-1 ללא גלוטן של בוב'ס, כל אלה הופכים את הפריטר'ס ללא גלוטן שלנו לממכרים ביותר

זמן הכנה: 20 דקות

זמן בישול: 15 דקות

כמות: 8 פריטר'ס 

רכיבים

גרגירי תירס טריים מופרדים מהקלח- 3 כוסות (465 גרם)

בצלים ירוקים קצוצים- 5 (75 גרם)

עלי בזיליקום טרי קצוצים- 1/4 כוס (10 גרם)

גבינת צ'דר מגורדת- 1/4 כוס (30 גרם)

גבינת פרמז'ן מגורדת- 1/4 כוס (30 גרם)

אבקת שום- 1/2 כפית

צ'ילי אדום גרוס- 1/4 כפית (לא חובה)

מלח- 2 כפיות

קמח אפייה 1-ל-1 ללא גלוטן של בוב'ס רד מיל- 3/4 כוס (115 גרם)

ביצים לארג'- 4 (200 גרם)

שמן זית- 2-3 כפות

שמנת חמוצה ועשבי תיבול שאוהבים קצוצים (לקישוט)

אופן ההכנה

בקערה גדולה, הפרידו את התירס מהקלחים בעזרת סכין חדה

הוסיפו לקערה את הבצל הירוק, הבזיליקום והגבינות וערבבו. הוסיפו את אבקת השום, צ'ילי, מלח וקמח ללא גלוטן. ערבבו הכל היטב עד לקבלת תערובת אחידה

עצבו שקע במרכז הקערה והוסיפו את הביצים. קודם ערבבו מעט את החלמון עם החלבון של הביצים ואז ערבבו היטב עם שאר המרכיבים בקערה

חממו מחבת על חום בינוני גבוה והוסיפו שמן. כשהשמן חם, עצבו מהתערובת צורת קציצה שטוחה (אפשר עם כוס מדידה- 1/4 כוס לקציצה). טגנו כל צד כ-2-3 דקות, עד לקבלת גוון חום זהוב בשני הצדדים. בסיום העבירו לרשת מוגבהת לצינון

הגישו חם עם שמנת חמוצה ועשבי תיבול קצוצים

בתיאבון