דונאטס דלעת אפויים
ללא גלוטן

הניחו את המצפון בצד... כי הבאנו לכם מתכון מקורי ומוצלח במיוחד לדונאט'ס עגולים עם טעם נהדר במיוחד! אם כבר אנחנו רוצים ליהנות מהחטאים הקטנים אז למה לא לעשות את זה בגרסה יותר בריאה ולא פחות טעימה...? ללא ספק קינוח שתשמחו להגיש ולנשנש

סוג מתכון: ללא גלוטן,  טבעוני, ללא סויה

זמן הכנה: כ-10 דקות

זמן אפייה: כ-18 דקות

רכיבים 

דונאט'ס

חצי כוס קמח שיבולת שועל ללא גלוטן של בוב'ס רד מיל

חצי כוס קמח שקדים קלופים דק במיוחד של בוב'ס רד מיל

חצי כוס סוכר קוקוס

שתי כפיות תבלין פאי דלעת- הנחיות למטה בהערות

חצי כפית סודה לאפייה

רבע כפית מלח ים

חצי כוס מחית דלעת או דלעת מבושלת ומרוסקת למרקם חלק

שתי כפות שמן זית

שתי כפות חמאת אגוזים לבחירה

כפית אחת תמצית ווניל

כפית אחת חומץ תפוחים

זיגוג

רבע כוס חמאת קוקוס

שתי כפות סירופ מייפל טבעי

כף אחת שמן קוקוס

כף וחצי חלב קוקוס

קורט קינמון- לא חובה

רבע כוס אגוזי לוז קצוצים- לא חובה

אופן ההכנה

חממו מראש תנור ל-180 מעלות. שמנו תבנית דואנט'ס. ערבבו יחד את כל המרכיבים היבשים והניחו בצד
בקערה נפרדת, ערבבו יחד את המרכיבים הרטובים. לאחר מכן, הוסיפו את המרכיבים הרטובים והיבשים וערבבו למרקם אחיד. הכניסו את התערובת למזלף. הזליפו את התערובת לתבנית הדונאט'ס ופזרו באופן שווה בחלל הדואנט'ס בעזרת תרווד או באמצעות האצבעות
הכניסו את התבנית לאמצע התנור, כך שהתבנית תקבל חום שווה מלמעלה ומלמטה ואפו כ- 18 דקות. 
בזמן הזה, הרתיחו כלי גדול עם מים והניחו בתוכו כלי קטן שישמש להמסה (טכניקת אידוי). העבירו לכלי הקטן את מרכיבי הזיגוג, תוך ערבוב, עד להמסה ולקבלת מרקם חלק

בסיום האפייה הניחו לדונאט'ס להצטנן בטמפרטורת החדר לכ-10 דקות ואז הוציאו את הדואנט'ס לצינון סופי על רשת מוגבהת

הזליפו את הזיגוג ופזרו מלמעלה את אגוזי הלוז הקצוצים - ותנו ביס בתיאבון

הערות למתכון

תבלין פאי דלעת- אם אין ברשותכם את התבלין, ערבבו יחד את התבלינים הטחונים הבאים-  כפית אחת קינמון, רבע כפית אגוז מוסקט, רבע כפית ג'ינג'יר, קורט ציפורן

הצטרפו לניוזלטר שלנו
חברת בוב'ס רד מיל לוגו

שירות לקוחות

פניות בהודעת וואטסאפ
053-2449994
info@bobsredmill.co.il 

  • Facebook
  • Instagram