סופגניות מנצחות במהירות שיא  
ללא גלוטן

אין מראה יותר מגרה ממגש מלא בסופגניות נפוחות, טריות ויפות שרק עכשיו התיישבו על המגש. הדבר הראשון שאפשר לחשוב עליו זה הביס, הקראנצ'יות והטעם המנחם..:)  אז נכון שהסופגניות שלנו מטוגנות אבל- לפחות הורדנו את הגלוטן
בסך הכל.. מדובר בחנוכה... לא?!;)אתם חייבים לנסות את זה בבית! עשיר בסיבים תזונתיים, ללא גלוטן וטעם נהדר

סוג מתכון: ללא גלוטן, צמחוני, חגיגי

זמן הכנה: דקות בודדות

זמן טיגון: תלוי בכמות

אז... המצרכים שלנו

 קמח אפייה 1-1 ללא גלוטן של בוב'ס רד מיל - 350 גרם

שתיים וחצי כפיות  אבקת אפיה

שתי ביצים גדולות או 25 גרם תחליף הביצים של בוב'ס רד מיל

שני גביעי אשל / גיל / לבן

מעט תמצית וניל

לפחות ליטר שמן לטיגון - תלוי בכמות שתרצו להכין

להגשה: אבקת סוכר / ריבה לפי הטעם / שוקולד - תלוי כמה בא לכם להתפרע

איך מכינים

שופכים את השמן לסיר ומניחים על הגז- מערבבים את כל המרכיבים בקערה בינונית ומניחים לתערובת לנוח בצד בזמן שהשמן מתחמם. הכניסו אל תוך השמן כף עץ כשהיא הפוכה, וכשמתחילות להופיע בועות קטנות ועדינות מסביב לכף- זה הזמן  לטגן. אפשר תמיד לסמוך על האינסטינקט...                                                      בזמן הטיגון - חשוב לשמור את השמן לא חם מידי (על מנת שהסופגניות לא ישרפו מבחוץ), לכן וסתו את החום במהלך הטיגון. ברגע שהשמן מוכן- קחו כף גדושה מהתערובת והחליקו אל תוך הסיר בעזרת כף נוספת. איך יודעים שמוכן? הסופגניה צריכה להיות זהובה מבחוץ ואפויה לחלוטין מבפנים. הוציאו סופגניה אחת, חצו אותה, ובדקו האם היא מוכנה. הוציאו את הסופגניות מן השמן החם בעזרת כף מסוננת והניחו על נייר סופג

לפני ההגשה הוסיפו את אבקת הסוכר / השוקולד / הריבה ותנו ביס טעים שיקח אתכם לכמה רגעים במקומות אחרים

טיפ 

הוספת כף ברנדי לבצק מפחיתה ספיחה של שמן בבצק בזמן הטיגון

הצטרפו לניוזלטר שלנו
חברת בוב'ס רד מיל לוגו

שירות לקוחות

 

פניות בהודעת וואטסאפ
053-2449994
info@bobsredmill.co.il