ממכרים וטעימים להפליא  חטיפי לימון - ללא גלוטן

אם אתם חובבי מתוקים ומסכימים איתנו שלימון תמיד מוסיף המון... את הפינוק הזה ללא גלוטן אתם פשוט חייבים לטעום! מושלם לאירוח ולנשנוש טעים ובריא מתי שרק מתחשק. ואת האצבעות? פשוט ללקק

סוג מתכון: ללא גלוטן,  ללא סויה, צמחוני

זמן הכנה: 20 דקות

זמן אפייה: 50 דקות

רכיבים לתחתית הפאי

 אחת וחצי כוסות קמח אפייה  1-1 ללא גלוטן של בוב'ס רד מיל -למרקם עשיר ואוורירי ללא גלוטן

 חצי כוס סוכר גבישי

חצי כוס חמאה קרה, חתוכה לחתיכות - למנה טבעונית ניתן להשתמש בתחליף

שתי כפות מים

רכיבים למילוי הפאי

אחת וחצי כוסות סוכר

חצי כוס מיץ לימון סחוט טרי

שתי כפות גרידת לימון

ארבע ביצים טרופות קלות - למנה טבעונית ניתן להשתמש בתחליף הביצים של בוב'ס רד מיל

רבע כוס קמח אפייה 1-1 ללא גלוטן של בוב'ס רד מיל

רכיבים להגשה

אבקת סוכר

הוראות הכנה

חממו תנור מראש ל-180 מעלות והכינו כלי אפייה משומן בגודל 25*25 ס"מ. ערבבו היטב בקערה בינונית את הקמח והסוכר

לאחר מכן, הוסיפו את חתיכות החמאה ובעזרת מזלג ערבבו הכל יחד עד ליצירת מרקם פירורי. תוך כדי הערבוב הוסיפו מים בהדרגה- שתי כפות

שטחו את התערובת המוכנה לתחתית כלי האפייה ורדדו היטב. הכניסו לתנור לכ-25 דקות עד להזהבה קלה

בינתיים, כשתחתית הפאי נאפת בתנור, הכניסו למיקסר את כל רכיבי המילוי וערבבו עד ליצירת מירקם חלק

הוציאו את תבנית הבסיס מהתנור ושפכו באופן שווה את תערובת המילוי על תחתית הפאי החמה והכניסו לתנור לעוד כ-24 דקות

בתום האפייה- הוציאו מהתנור וצננו בטמפרטורת החדר כשעתיים לפחות

חיתכו את הפאי לריבועים, פזרו מעליו אבקת סוכר בכמות הרצויה והקינוח מוכן להגשה. תיהנו

הערות למתכון

במידה ולא מגישים מייד בתום הצינון, יש לשמור בקירור 

הצטרפו לניוזלטר שלנו
חברת בוב'ס רד מיל לוגו

שירות לקוחות

 

פניות בהודעת וואטסאפ
053-2449994
info@bobsredmill.co.il