קערה של אושר, מרעננת ומשביעה אבל עדיין משאירה הרגשה קלילה בגוף וטונות של אנרגיה. שילוב טעמים מעניין שיכול להעיף אתכם גבוה לשמיים. כשתגישו את הקערה הצבעונית הזאת לאורחים, לא ישאר אדם אחד אדיש למנה. מעבר ליופי של המנה היא מכילה שילוב משלים של טעמים, ויטמינים, אנטיאוקסידנטים, מינרלים וסיבים תזונתיים

סוג מתכון: ללא גלוטן, ללא חלב, עשיר בסיבים תזונתיים, טבעוני

כמות :2 מנות

חומרים

כוס קינואה אורגנית

כוס חלב שקדים בטעם ווניל לא מומתק 

כוס מים

קורט מלח

      כפית ממרח דמוי חמאה

תפוח בגודל בינוני-  ללא הליבה, חתוך עם הקליפה

כפית קימון טחון

כוס אגוזי מלך קלויים קצוצים

כף נקטר אגבה

כוס תותים חתוכים, פירות יער או כל פרי אחר שאתם אוהבים לאכול נא

1/2

1/2

1/4

1

1

1

1

1/2

1

1

אופן ההכנה

בסיר קטן, הביאו את הקינואה, חלב השקדים, מים ומלח לרתיחה למשך 2 דקות

הנמיכו את האש וכסו את הסיר למשך 15 דקות או עד לספיגה מלא של המים. הורידו מהאש והשאירו את הסיר מכוסה ל-5 דקות

 בינתיים, במחבת קטן על חום בינוני, המיסו את הממרח דמוי החמאה. הוסיפו את התפוח, ערבבו עד לציפוי לכיסוי מלא של התפוח מכל צדדיו, וטגנו דקה נוספת. כסו את המחבת ובשלו לכ-3 דקות נוספות או עד להתרככות

הוסיפו את האגוזים והקינמון ובשלו לדקה נוספת

ערבבו את התפוח עם הקינואה, חלקו לשתי קערות ופזרו מעל תותים או פירות יער. טפטפו את נקטר האגבה מלמעלה ובתיאבון 

.1

.1

.2

.3

.4

.5