אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

עדיין לא רשומים לאתר? הצטרפו עכשיו

להרשמה
מתכונים

מיני קיש אספרגוס ובצל ללא גלוטן

מיני קיש מפנק ללא גלוטן - קל להכנה וטעים ברמות אחרות. אם חיפשתם מתכון שגם ירשים את האורחים וגם יגרום להם ללקק את האצבעות זהו המתכון המושלם. קישים קטנים נמסים בפה עמוסים בכל טוב בטעמי גורמה ובכלל לא מסובכים להכנה.  המיני קיש הוא על בסיס קמח האפייה 1-1 ללא גלוטן של בוב'ס רד מיל, התורם למרקם הפנטסטי ולעושר התזונתי של הקיש. אפשר להוסיף כל ירק אחר שאתם אוהבים כמו פטריות, ברוקולי וכל מה שיש לכם בגינה או אצל הירקן השכונתי. תנסו בכמה וריאציות - תמיד יוצא מעולה.

 

סוג מתכון: ללא גלוטן, ללא חלב, ללא סויה, צמחוני

זמן הכנה: 15דקות

זמן אפייה: 20 דקות

כמות: 12 יחידות מיני קיש

 

חומרים

  •  1 כוס קמח אפייה 1-1 ללא גלוטן
  •  2 כפות חמאה
  •  5 כפות מי קרח
  •  6 ביצים
  •  1/2 כוס גבינת ריקוטה
  •  1/2 כוס אספרגוס קצוץ
  •  1/2 כוס בצל קצוץ
  •  1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת - או גבינה חצי קשה אחרת שאתם אוהבים

אופן ההכנה

1. לחמם תנור ל-190 מעלות. לרסס מעט שמן על תבנית של 12 מאפינס/קאפקייקס.

2. במיקסר יש לערבב את הקמח ללא גלוטן וחמאה עד אשר החמאה נשברת לחתיכות קטנות.
3. כשהחמאה התערבבה לחלוטין יש להוסיף בהדרגה את מי הקרח, כף אחת כל פעם, תוך כדי העבודה של המיקסר עד אשר נוצר בצק חלק.

4. יש להכניס את הבצק בעדינות ובאווריריות לתבנית, לכיסוי התחתית והדפנות, ליצירת מעין כוס בצק עם חלל במרכז.

5. ​בקערה נוספת יש לערבב את הביצים וגבינת הריקוטה ולטרוף עד לקבלת מרקם חלק- הניחו בצד.

6. ערבבו ידנית את הבצל, האספרגוס והצ'דר והוסיפו לתבנית (לתוך החלל שנוצר בבצק). הוסיפו מעל את תערובת הביצים והריקוטה עד למילוי כ-3/4 החלל הכולל בכל שקע מאפינס/קאפקייק.

7. לאפות כ-20 דקות

 

הערות למתכון

לחימום מחדש של שאריות מיני קיש יש לחמם תנור ל-150 מעלות ולהכניס את הקיש לכ-15 דקות.