אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

עדיין לא רשומים לאתר? הצטרפו עכשיו

להרשמה

מתכונים

ספיישל ולנטיין בראוניז ללא גלוטן

תתכוננו ליום ולנטיין מתוק במיוחד עם לבבות בראוניז ללא גלוטן שמעירים את ההתרגשות מבפנים. מושלם לאירוח, כמתנה מתוקה ולכל הרגעים שיש בהם מקום לאהבה. מתכון קל ופשוט להכנה על בסיס קמח הקוקוס של בוב'ס רד מיל הידוע באיכויותיו בשל ייבוש טבעי בשמש וטחינה באבן רחיים על מנת לשמר ככל האפשר את הנוטריינטים ואת איכויותיו הטבעיות של הקוקוס. הוא נוח מאוד לעבודה והתוצאות תמיד מפתיעות מחדש. ניתן להכין בקלות גם בגרסה טבעונית. כבר לא יכולים לחכות? קדימה, בואו נתחיל.

סוג מתכון: ללא גלוטן, צמחוני (טבעוני-אופציה), אורגני-אופציה

זמן הכנה: כ-10 דקות

זמן אפייה: כ- 30 דקות

כמות: 16 מנות - תבנית מרובעת של 25*25 ס"מ

רכיבים

  •  1/2 כוס קמח קוקוס אורגני ללא גלוטן של בוב'ס רד מיל
  •  1/3 כוס חמאה לא מלוחה מומסת או שמן קוקוס או כל שמן אחר שאתם אוהבים
  •  1/2 כוס אבקת קקאו טבעי - עדיף לא מומתק
  •  6 ביצים. לגרסה הטבעונית השתמשו בתחליף הביצים של בוב'ס רד מיל או בביצי פשתן
  •  1 כוס של סוכר קנים מאודה או כל סוכר אחר שאתם אוהבים
  •  1/2 כף מלח ים
  •  1/2 כף תמצית ווניל טבעי
  •  1/3 כוס אגוזי מלך קצוצים או כל אגוז אחר שאתם אוהבים - לא חובה
  •  קורץ בצורת לב ליצירת הלבבות

אפשר להוסיף על הבראוניז קצפת, קרם שאתם אוהבים, פירות יער או כל תוספת מפנקת אחרת

הכנה ב-10 דקות

חממו תנור ל-180 מעלות. שמנו את התבנית. בקערה גדולה, ערבבו את חמאה המומסת או השמן עם הקקאו.הניחו לתערובת להצטנן במידה והחמאה עדיין חמה

הוסיפו ביצים, סוכר, מלח, תמצית ווניל לתערובת הקקאו בקערה. ערבבו פנימה את קמח הקוקוס והמשיכו לערבב עד ליצירת מרקם חלק ללא גושים-במידה ובחרתם לשדרג עם אגוזים קצוצים זה הזמן להוסיף אותם לתערובת המוכנה

מלאו באופן שווה את התבנית המשומנת בתערובת והכניסו לתנור לאפייה של כ-30 דקות או עד שקיסם שתתקעו במרכז יצא נקי

מומלץ לצנן היטב על רשת מוגבהת**

לאחר שהבראוניז הצטננו על הרשת, קורצים את הבראוניז לצורות לב ומי שרוצה ממש להשקיע באהובים שלהם זה הזמן לזלף על הבראוניז קצפת/קרם ופירות יער או כל תוספת אחרת שאתם אוהבים

 

באהבה מבוב'ס רד מיל