אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

עדיין לא רשומים לאתר? הצטרפו עכשיו

להרשמה
מתכונים

לחם בננה קרמבל אגוזים ללא גלוטן

את המתכון הזה אנחנו אוהבים במיוחד. הוא טעים בטירוף וממלא את הבית בניחוחות מתקתקים, עשיר בסיבים תזונתיים והוא ללא גלוטן וללא חלב. קמח הקוקוס שלנו מבטיח מרקם מעולה והקרמבל מקפיץ את הטעם שלו מנהדר לעילאי והוא פשוט הופך להיות אורח קבוע בבית >> לחם בננה טעים להפליא עם קראנצ' שמתחבא בכל ביס... איזה כיף!!! שלוקח רק רבע שעה להכין אותו ו-הופ >> לתנור. קדימה מתחילים.


את המתכון הזה אנחנו אוהבים במיוחד. הוא טעים בטירוף וממלא את הבית בניחוחות מתקתקים, עשיר בסיבים תזונתיים והוא ללא גלוטן וללא חלב.
קמח הקוקוס שלנו מבטיח מרקם מעולה והקרמבל מקפיץ את הטעם שלו מנהדר לעילאי והוא פשוט הופך להיות אורח קבוע בבית >> לחם בננה טעים להפליא עם קראנצ' שמתחבא בכל ביס... איזה כיף!!! שלוקח רק רבע שעה להכין אותו ו-הופ >> לתנור.

 

קדימה מתחילים


סוג מתכון: ללא גלוטן, ללא חלב, דל פחמימות, צמחוני/טבעוני

זמן הכנה: 15 דקות

זמן אפייה: 45 דקות

כמות : כ-12 מנות

 

מרכיבים

 

ללחם בננה

לקרמבל

  • 1/2 כוס קמח שקדים
  • 2 כפות שמן קוקוס או כל שמן אחר שאתם מעדיפים
  • 2 כפות דבש
  • 1 כפית קינמון טחון
  • 1/2 כוס אגוזים קצוצים- כל אגוז שאתם אוהבים

אופן ההכנה

 

לחם בננה

  1. חממו תנור ל-180 מעלות. ערבבו יחד עם מיקסר ידני את כל המרכיבים הרטובים עד לקבלת מרקם חלק
  2. ערבבו יחד את כל המרכיבים היבשים והתבלינים, וודאו שהכל מעורבב היטב ושלבו עם התערובת הרטובה
  3. סדרו נייר אפייה בתבנית מלבנית ושפכו פנימה את התערובת

לקרמבל

 

      4. בקערה קטנה ערבבו היטב עם כף את כל רכיבי הקרמבל

      5. בעדינות, כסו את לחם הבננה בתערובת הקרמבל והכניסו לתנור שחומם מראש
         לאפייה של 40-45 דקות, עד אשר הקרמבל מקבל גוון חום יפה וסכין שהכנסתם

         יוצאת נקייה. במידה והקרמבל מתחיל להיות חום לפני הזמן, כסו את החלק העליון

         בנייר כסף והמשיכו לאפות

 

הערות למתכון

מומלץ להגיש חם לאחר צינון קל על רשת מוגבהת. בתיאבון