אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

עדיין לא רשומים לאתר? הצטרפו עכשיו

להרשמה
מתכונים

סולת אורז חום עם תפוח, אגוזי מלך וקינמון

גן עדן עלי אדמות ב-12 דקות. מתכון מושלם לארוחת בוקר טעימה בריאה ומלאה באנרגיה טובה. תרגישו חופשי להכין לילדים ולהגיש לאורחים כי על מנה כזאת אפשר רק לומר תודה. כמה דקות הכנה והטעמים הממכרים שמתערבבים יחד יזכו במחמאות מכל אחד.

 

סוג מתכון: ללא גלוטן, ללא סויה, לא חלבי (לבחירה), טבעוני, צמחוני

זמן הכנה: 2 דקות

זמן בישול: כ-10 דקות

 

רכיבים

  •  1/4 3 כוסות מים
  •  1 תפוח גדול מקולף וחתוך קטן
  •  1 כוס של סולת אורז חום של בוב'ס רד מיל
  •  1/2 כפית קינמון טחון
  •  1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
  •  1/2 2 כפיות סירופ מייפל טבעי, או לפי הטעם
  •  להגשה - חלב שקדים או חלב קוקוס / חלב רגיל​

 

הכנה

הכניסו לסיר את התפוח החתוך, הוסיפו את המים והביאו לרתיחה. כאשר המים רותחים, המשיכו עם הבישול 5-8 דקות עד לריכוך התפוח.
הוסיפו בהדרגה, תוך כדי ערבוב, את סולת האורז החום, הקינמון ואגוזי המלך והמשיכו לערבב כשהסולת מסמיכה. המשיכו לבשל כ-6 דקות נוספות, הוסיפו את סירופ המייפל וערבבו לאחידות. במידה ואין ברשותכם סירופ מייפל, אפשר להוסיף למתיקות סוכר חום. בדקו את הטעם והוסיפו מייפל ע"פ הטעם האישי.

עכשיו נשאר רק להגיש את המנה עם חלב שקדים או חלב קוקוס/חלב רגיל ו/או כף יוגורט מעל ובתיאבון.