אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

עדיין לא רשומים לאתר? הצטרפו עכשיו

להרשמה
מתכונים

חטיף חמאת בוטנים ושיבולת שועל. ספיישל פורים

אתם לא יכולים לתאר לעצמכם כמה שזה טעים. מגש חטיפי שיבולת שועל, עשיר בכל טוב, בריח מהפנט וחתוך לריבועים שאי אפשר להפסיק לנשנש, וכל זה בחמש דקות עבודה!! גם טעים, גם מלא אנרגיה וגם עשיר. שיבולת השועל האיכותית והמלאה כל טוב של בוב'ס רד מיל עוזרת לכם ליהנות מהחטאים הקטנים בלי נקיפות מצפון משוגעות הודות לערכים תזונתיים מעולים כולל עושר בויטמינים ומינרלים. חובה לנסות.

 

סוג מתכון: ללא גלוטן, צמחוני/טבעונית ללא סוכר

זמן הכנה: 5 דקות

זמן במקרר: כ-1 שעה

כמות: 16 חטיפים יפים

 

רכיבים

  •  1/2 3 כוסות שיבולת שועל ללא גלוטן של בוב'ס רד מיל
  •  1 כוס חמאת בוטנים טבעית
  •  1/2 כוס דבש. לחטיף טבעוני אפשר להחליף לסילאן או סירופ אגבה
  •  2 כפות חמאה. לחטיף טבעוני אפשר להחליף בשמן קוקוס או כל שמן אחר
  •  1/2 כוס צימוקים - לא חובה. אפשר גם חמוציות, אגוזים, שוקולד צ'יפס וכל מה שאוהבים
  •  1/4 כוס זרעי חמניה קלופים - לא חובה. אפשר גם זרעים אחרים שאתם אוהבים
  •  קורט מלח

 

הכנה

לקערת זכוכית מכניסים את חמאת הבוטנים, הדבש והחמאה.

מכניסים למיקרוגל לחצי דקה עד דקה לצורך ריכוך של הרכיבים (כדי שהתערובת תהיה פחות מוצקה ותתערבב בקלות). מערבבים היטב ליצירת תערובת אחידה. מוסיפים את שיבולת השועל, הצימוקים וקורט מלח ומערבבים היטב.

מרפדים תבנית בגודל 25*25 ס"מ עם נייר כסף, כולל דפנות התבנית, ושופכים פנימה את התערובת. מפזרים באופן אחיד ודוחסים היטב עם הידיים ובעזרת מרית רחבה, כך שכל התערובת מפוזרת באופן אחיד ודחוס בתבנית.

מכניסים למקרר לפחות לחצי שעה, עד אשר התערובת מתקשה ואפשר לחתוך לריבועים עם סכין.

בתיאבון.