אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

עדיין לא רשומים לאתר? הצטרפו עכשיו

להרשמה
מתכונים

לחם זוקיני עם שבבי שוקלד ללא גלוטן

אתם חייבים לנסות את זה בבית! עשיר בסיבים תזונתיים, ללא גלוטן וטעם נהדר. לחם זוקיני טעים להפליא, עם מתיקות שבבי שוקולד שנמסים בפה. מושלמת לאירוח, מתנה מתוקה לאהובים, או סתם כשבא משהו מתוק. ניתן לאפות בתבניות קאפקייס לתוצאה של יחידות נפרדות.

 

סוג מתכון: ללא גלוטן, עשיר בסיבים תזונתיים, צמחוני

זמן הכנה: כ-10 דקות

זמן אפייה: כ-40 דקות

 

רכיבים

הכנה

חממו תנור ל-180 מעלות. הוסיפו לקערת המיקסר את הביצים, הווניל, סירופ המייפל וחמאת הבוטנים. ערבבו עד למרקם אחיד, כדקה אחת. גררו את הזוקיני , סחטו החוצה את הנוזלים והוסיפו לקערת המיקסר. טחנו דק במעבד מזון את כוס השיבולת השועל ללא גלוטן או השתמשו בקמח השיבולת שועל ללא גלוטן שלנו. ערבבו את המלח, הסודה לאפייה והקינמון לתוך שיבולת השועל הטחונה. הוסיפו את הרכיבים היבשים לרכיבים הרטובים שבתוך קערת המיקסר. ערבבו עד לאחידות. הוסיפו את רבע הכוס שבבי השוקולד וערבבו ליצירת מרקם חמאתי.

 

אפייה

שמנו היטב תבנית אפיה מלבנית מותאמת לאפיית לחם ומלאו אותה בתערובת שהכנתם. שימו לב שהתבנית מלאה באופן שווה.
פזרו מלמעלה את כף שבבי השוקולד והכניסו לתנור החם למשך של 38-45 בדקו באמצעות קיסם אם הלחם מוכן.
נעצו את הקיסם. אם הוא יוצא נקי – הלחם מוכן.
יש להקפיד לבדוק את הלחם 38 דקות מזמן התחלת האפייה כדי להימנע מייבוש.
הוציאו מהתנור וצננו על רשת 10-15 דקות לפני ההוצאה מכלי האפייה.
התכוננו היטב לטעם גן עדן ותנו ביס. בתיאבון.