אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

עדיין לא רשומים לאתר? הצטרפו עכשיו

להרשמה
מתכונים

לחמניות טעימות במיוחד ללא גלוטן

תמיד חלמתם על לחמניות ללא גלוטן עם טעם נהדר? אתם פשוט חייבים. להכיר את המתכון הזה!!! פינוק אמיתי של לחמניות חמות וטעימות להפליא - שכולם יאהבו לאכול בלי קשר לתוספת תתכוננו לניחוחות מגרים של מאפה חם וטרי שיזמינו את השכנים לדפוק בדלת... לא יכולים לחכות?? קדימה לעבודה

 

סוג מתכון: ללא גלוטן, צמחוני, ללא סויה

זמן הכנה: 15 דקות ועוד כ-50 דקות התפחה

זמן אפייה: כ-25 דקות

 

אז... המצרכים שלנו

איך מכינים

חממו תנור ל-200 מעלות. ערבבו בקערה גדולה מים פושרים וסוכר, פזרו את השמרים על פני המים והמתינו כ-5 דקות כדי שהשמרים יתחילו לעבוד. בינתיים שמנו מעט בחמאה תבנית עוגה עגולה בקוטר 20 ס"מ. הוסיפו לקערת המים והשמרים רבע כוס חמאה מומסת, את קמח האפייה ללא גלוטן של בוב'ס רד מיל, קמח תפו"א ומלח וערבבו היטב כ-5 דקות עד לקבלת מרקם חלק. הניחו את הבצק על משטח מקומח וחלקו אותו ל-8-12 מנות שוות. עצבו כל מנה לצורת כדור והניחו את כל כדורי הבצק בתבנית, כאשר דפנות כל כדור נוגעות בכדור הסמוך. כסו את התבנית במגבת והניחו במקום חמים להתפחה, עד להכפלת הנפח, כ-50 דקות.
הורידו את הכיסוי מהבצק והברישו בעדינות את החלק העליון של הבצק במעט חמאה מומסת. הכניסו לתנור האפייה שחומם מראש ל-25-30 דקות, עד להזהבה.
בסוף האפייה, מומלץ להבריש עוד מעט חמאה ולהגיש חם... בתאבון.