אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

עדיין לא רשומים לאתר? הצטרפו עכשיו

להרשמה
מתכונים

דונאטס ווניל אפויים ללא גלוטן ב-10 דקות

דונאט'ס הווניל ללא גלוטן של בוב'ס רד מיל הם הצלחה בטוחה. רק 10 דק' הכנה ובגרסה מנצחת ללא גלוטן! אתם לא מבינים כמה טעים זה יוצא. דואנט'ס קלאסים הם פינוק שקשה לסרב לו. עכשיו גם תרגישו חופשי לנשנש אותם כמה שמתחשק, כי הבאנו אליכם גרסה טעימה לא פחות ובריאה הרבה יותר. הדונאט'ס שאתם הולכים לאפות בקלות, עשויים עם זיגוג נפלא ואפויים לשלמות - חטא מתוק ללא גלוטן שיקפיץ לכם את החך ואת המצב רוח. ואם לא תגלו... אף אחד לא ירגיש בהבדל.

 

 

סוג מתכון: ללא גלוטן, ללא חלב, ללא סויה, צמחוני

זמן הכנה: 10 דקות

זמן אפייה: 10 דקות

כמות: 6 יחידות דונאטס

 

המצרכים הנדרשים להכנת 6 יחידות

דונאטס

  •  1 כוס קמח תופח 1-1 ללא גלוטן - שימוש בקמח אפייה ללא גלוטן 1-1 של בוב'ס רד מיל יבטיח בצק עדין, אוורירי ורך
  •  1 כפית אבקת אפייה
  •  1/2 כוס סוכר קוקוס אורגני
  •  1/4 כפית מלח
  •  1/2 כוס חלב שקדים לא מומתק + 1/2כפית חומץ סיידר תפוחים - תנו לזה לשבת יחד לכמה דקות ליצירת תחליף לחמאת חלב
  •  2 כפיות תמצית וניל
  •  3 כפות שמן קוקוס מומס ומצונן
  •  1 ביצה - ניתן להשתמש בתחליף הביצים של בוב'ס רד מיל 

זיגוג

  •  1/2 1 כוסות אבקת סוכר
  •  2 כפות חלב שקדים לא מומתק
  •  1 כפית תמצית וניל
  •  כמה טיפות של מיץ סלק או צבע מאכל טבעי אדום אחר

 

הכנה ב-10 דקות

מחממים תנור ל-190 מעלות ומכינים את תבנית האפייה ע"י התזה/מריחת שמן על מנת למנוע הידבקות.
בקערה בינונית, ערבבו היטב עד לתערובת אחידה את קמח האפייה ללא גלוטן, אבקת אפייה, סוכר קוקוס ומלח.
בקערה קטנה, ערבבו היטב עד לתערובת אחידה את חלב השקדים וחומץ סיידר התפוחים, הביצה ותמצית הווניל. הוסיפו בהדרגה את שמן הקוקוס והקציפו עד לקבלת תערובת חלקה.

 

לאחר שיש לכם 2 קערות מוכנות - הוסיפו את המרכיבים הנוזליים לתוך המרכיבים היבשים והקציפו עד אשר נוצרת חמאה חלקה.

 

בזהירות מלאו את תבנית הדונאט'ס בתערובת המוכנה ונקו את מה שנשפך מסביב.

אפייה ב-10 דקות

הכניסו את התבנית לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות ולאפות 8-10 דקות או עד להזהבה. מומלץ להכניס קיסם לדונאט'ס ולוודא שהוא יוצא חלק לפני סיום האפייה.

הוציאו את התבנית מהתנור וצננו את הדונאט'ס בתבנית למספר דקות.

 

בזמן צינון הדונאט'ס , הקציפו את אבקת הסוכר, חלב השקדים ותמצית הווניל כדי להכין את הזיגוג לדונאט'ס. יקח קצת זמן להמיס את אבקת הסוכר. המשיכו לערבב עד אשר נוצר זיגוג נוזלי. הוסיפו בעדינות תוך כדי הערבוב את מיץ הסלק עד שמופיע הצבע הוורדרד שרצינו.

טיבלו בזהירות את החלק העליון של כל דונאט בזיגוג והניחו חזרה-רצוי להניח על גבי רשת לייבוש ומומלץ לפרוס נייר אפייה או משטח אחר מתחת לרשת למניעת טפטוף הזיגוג על השי.

הערות למתכון

אפשר לאחסן שאריות שלא נאפו במקרר עד שלושה ימים להכנה של דונאט'ס נוספים.