אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

עדיין לא רשומים לאתר? הצטרפו עכשיו

להרשמה
מתכונים

מאפינס תפוח וזוקיני - ללא גלוטן

המאפה הנהדר הזה של מאפינס תפוח וזוקיני ללא גלוטן הוא התגשמות של כל החלומות, גם קינוח וגם ארוחה בפני עצמה, גם מתיקות כיפית של מאפה וגם בריאות, גם ריח שאי אפשר לעמוד בפניו וגם טעם גן עדן עלי אדמות. המאפה ללא גלוטן הזה יטען אתכם באנרגיה וילווה אתכם לכל מקום, אם זה לטיול בטבע, לנסיעה ארוכה או סתם להתפנק בבית ביום שבת

 

 

סוג מתכון: ללא גלוטן, ללא חלב, עשיר בסיבים תזונתיים, טבעוני, דל קלוריות, דל פחמימות, דל שומן, ללא/מעט סוכר

כמות: 8-10 מנות

 

חומרים

  • 3/4 כוס קמח ירבוז אורגני
  • 3/4 כוס סובין שיבולת שועל אורגנית
  • 1כף פשתן זהוב אורגני
  • 1 כף מים
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית סודה לאפייה
  • 1 כפית קינמון טחון
  • 1/2 כפית תמצית ווניל
  • 1 כוס מיץ תפוחים שנסחט במקום
  • 1/2 כוס שאריות העיסה ממיץ התפוח
  • 1/2 כוס זוקיני מגורד

אופן ההכנה

1. טחנו במטחנת קפה כף אחת של זרעי פשתן זהוב אורגני(או השתמשו המוצר הטחון מראש של בוב'ס רד מיל

2. שימו את הפשתן בקערה והוסיפו כף מים(אפשר להוסיף עוד מים ע"פ הצורך) והקציפו על להיווצרות מרקם דמוי ג'ל

3. ערבבו יחד את כל המרכיבים היבשים.

4. ערבבו בקערה נפרדת את המרכיבים הנוזליים כולל ג'ל הפשתן. הוסיפו את המיקס הנוזלי ליבש וערבבו היטב. בעדינות, הכניסו פנימה את הזוקיני.

5. שמנו תבנית מאפינס ומלאו 2/3-3/4 מהנפח של השקע. יש לאפות את המאפינס ב-400 מעלות ל-16-18 דקות. צננו מעט ובתיאבון.

​​

הערות למתכון

אם אין ברשותכם מכונת מיץ אפשר להחליף את המיץ הסחוט במקום במיץ תפוחים טבעי.