אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

עדיין לא רשומים לאתר? הצטרפו עכשיו

להרשמה
מתכונים

ביסוני נוטלה בראוניז

אזהרה: אחרי שאתם טועמים ביס אחד מחטיפי הבראוניז האלה יהיה קשה להפסיק!מכינים ביסוני בראוניז קטנים במרקם פאדג'י ועשיר ואחר כך מוסיפים מעל פרוסטינג נוטלה ממכר. עם קמח החיטה האורגני המובחר של בוב'ס רד מיל מקבלים תוצאות מקצועיות במטבח הביתי. אם רוצים להפוך אותם לבראוניז ללא גלוטן פשוט מחליפים את הקמח בכמות זהה של קמח אפייה 1-1 ללא גלוטן של בוב'ס.

 

זמן הכנה: 20 דקות

זמן אפייה: 15 דקות
כמות: 36 ביסוני בראוניז

 

רכיבים


פרוסטינג נוטלה

  • חמאה לא מומלחת רכה - 1 כוס
  • אבקת סוכר - 3 כוסות
  • שוקולד נוטלה - 3/4 כוס
  • שמנת מתוקה - 3-4 כפות
  • תמצית ווניל טבעי - 1 כפית


בראוניז

 

אופן ההכנה

חממו תנור ל-190 מעלות.


שמנו תבנית של 36 מיני מאפינס והניחו בצד.


בקערת בינונית ערבבו יחד קמח, מלח, אבקת אפייה ואבקת קקאו. הניחו בצד. בקערה בינונית נוספת, ערבבו חמאה, שני סוגי השוקולד צ'יפס, והמיסו בסיר אידוי כפול או במיקרוגל עם חום בינוני( חשוב לבחוש בשוקולד תוך כדי התהליך, גם במיקרוגל, לעצור לבחוש ולהחזיר), עד לקבלת מרקם חלק. בסיום הניחו בצד לצינון קל.


בקערה גדולה, ערבבו היטב את הביצים והסוכר, עד לקבלת מרקם קליל ורך. הוסיפו את תמצית הווניל וערבבו הכל. הוסיפו את השוקולד המומס תוך כדי ערבוב. באטיות ובהדרגה, הוסיפו פנימה את התערובת היבשה של הקמח וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.


בעזרת כף או מרית, מלאו את התבנית המשומנת עד ל-3/4 גובה והכניסו לתנור החם לאפייה של 9-11 דקות או עד שהבראוניז מיוצבים. בסיום הוציאו מהתנור והניחו לבראוניז להתקרר- בתוך התבנית.


פרוסטינג נוטלה


בקערת מיקסר גדולה או באמצעות בלנדר ידני, ערבלו את החמאה עד לקבלת מרקם קל וקרמי, כ-2-3 דקות. הוסיפו בהדרגה את אבקת הסוכר, ערבבו היטב. הוסיפו פנימה נוטלה, שמנת מתוקה ואת הווניל. המשיכו לערבב כ-3-4 דקות נוספות, או עד לקבלת מרקם קל וקרמי של התערובת.


זלפו את הפרוסטינג מעל ביסוני הבראוניז המצוננים ובתיאבון!