אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

עדיין לא רשומים לאתר? הצטרפו עכשיו

להרשמה
מתכונים

בראוניז טבעוני ללא גלוטן

פיצחנו את הנוסחה בלי להתפשר על האיכות או הטעם, מדובר במתכון לבראוניז פאדג'יים עם שילוב מושלם של מתיקות עם קצת מליחות - והוא טבעוני וגם ללא גלוטן! הקונדיטורית נעמה גאון החליפה את הקמח הרגיל בקמח אפייה 1 ל-1 ללא גלוטן של בוב'ס רד מיל ובמקום הביצים היא השתמשה בתחליף ביצים של בוב'ס


מרכיבים 

לבראוניז

 

בנוסף

  • תבנית אפייה 20*20 ס"מ
  • מעט מלח מאלדון או מלח אטלנטי גס לפיזור מעל

 

אופן ההכנה


מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בגדול 20*20 ס"מ בנייר אפייה.

מעל סיר עם מעט מים ברתיחה עדינה מניחים קערה (עדיף מנירוסטה או מזכוכית), מוסיפים פנימה את השוקולד ומערבבים עד להמסה. מסירים את הקערה מהסיר, ומוסיפים את שמן הקנולה בזרם דק, תוך כדי טריפה.

מוסיפים לתערובת השוקולד את הקקאו וטורפים לקבלת תערובת אחידה.

 

מערבבים בקערה קטנה את תחליף הביצה והמים וממתינים כדקה עד שהתערובת מסמיכה. מוסיפים את התערובת, בהדרגה ותוך כדי טריפה לתערובת השוקולד, עד שמתקבלת תערובת סמיכה ואחידה.
מוסיפים את הסוכר הלבן והאספרסו וטורפים. מוסיפים את הקמח 1 ל-1 והמלח וטורפים במרץ כדקה, עד שמתקבלת תערובת אחידה ומבריקה.

 

משטחים את תערובת הבראוניז בתבנית, מפזרים מעט מהמלח מלמעלה ואופים כ- 15-17 דקות, עד ששולי הבראוניז תפוחים ויציבים והבראוניז רוטטים במרכזם.

 

מוציאים את הבראוניז מהתנור, מניחים להצטנן במשך מספר דקות ומעבירים למקפיא, עד שהבראוניז מצטננים לחלוטין.

 

פורסים את הבראוניז לריבועים ובתיאבון!


הערות למתכון:
אפשר לשמור בקופסה אטומה במקרר עד לשבוע מיום ההכנה.