אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

עדיין לא רשומים לאתר? הצטרפו עכשיו

להרשמה
מתכונים

בצק פיצה פליאו

הבאנו לכם מתכון קל וטעים בטירוף להכנת בצק פיצה קריספי ואוורירי במיוחד לאוכלי הפליאו שהתגעגעו לפיצה ולא בא להם לעבוד קשה. ללא גלוטן ועם מרכיבים איכותיים בלבד.

פיצה פליאו

 

מרכיבים (בצק פיצה בקוטר 25 ס"מ):

אופן ההכנה:

חממו תנור ל-180 מעלות. ושימו בצד נייר אפייה או מגש/תבנית לפיצה אם יש.
בקערה קטנה, ערבבו את קמח הפליאו, אבקת סודה ומלח. בקערה גדולה, ערבבו היטב ביצים, מים ושמן. הוסיפו לקערה הגדולה את התערובת היבשה מהקערה הקטנה וערבבו היטב. הניחו לתערובת לנוח כ-5 דקות.
עצבו את כדור הבצק בעזרת מערוך בין שתי פיסות נייר אפייה. בסיום, הסירו את נייר האפייה מעל הבצק ושימו את הבצק עם נייר האפייה התחתון בתנור (על מגש הפיצה אם יש).

אפו כ-7 דקות. בסיום, הוציאו מהתנור והוסיפו מעל את התוספות שאתם אוהבים ואז הכניסו לתנור לאפייה נוספת של 5-7 דקות, כאשר בחמש דקות האחרונות הגבירו את החום ל-200 מעלות.