אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

עדיין לא רשומים לאתר? הצטרפו עכשיו

להרשמה
מתכונים

פסטת קסבה ללא גלוטן

פסטת הקסבה הזאת היא כל מה שאי פעם רציתם- מלאת טעם, רכה וטעימה – אבל ללא הגלוטן. השתמשו בקמח הקסבה החדש והחדשני שלנו להכנת פסטת החלומות שלכם והוסיפו לה את הרוטב האהוב עליכם. מעולה גם לתזונת פליאו!

 

מרכיבים (4 מנות):

אופן ההכנה:


בקערה גדולה, ערבבו היטב יחד את קמח הקסבה והכורכום (וודאו שאין גושי כורכום בקמח).
לקערה קטנה, הוסיפו פנימה את הביצים וטרפו עם מזלג. הוסיפו את הביצים לתערובת קמח הקסבה והכורכום.
בעזרת הידיים, ערבבו היטב את קמח יחד עם הביצים, לקבלת תערובת אחידה. שימו לב שאין כיסי אוויר בתוך הבצק.
הרתיחו מים עם מלח לבישול הפסטה. מומלץ להוסיף 1/4 כוס מלח ים על כל 3 כוסות מים, אנחנו רוצים שמי הבישול של הפסטה יהיו בטעם של הים. המלח במים יתן לפסטה טעם ועומק.
הקסבה לא מכיל גלוטן ולכן אנחנו לא צריכים ללוש את הבצק, אבל אנחנו כן צריכים לשים לב שהתערובת אחידה ולחה מספיק (לא יבשה). אנחנו שואפים להגיע למרקם של פלסטלינה. במידה ואתם מרגישים שהבצק מעט יבש אפשר להוסיף מעט מים עם כף. בסיום, עצבו את הבצק לכדור.


להכנת צורת הפסטה, התחילו בקריעת חתיכות קטנות כל פעם מהבצק וגלגלו אותם לכדורים קטנים יותר. קמחו כל כדור עם מעט קמח קסבה, שטחו אותם והתחילו להכניס למכונת הפסטה ע"פ הוראות היצרן, תוך הצרת מעבר הפסטה בכל פעם עד לקבלת לינגוויני.
כשרצועת הפסטה מגיעה לצורה הרצויה, יש לקמח מעט עם הקסבה כדי שהפסטה לא תדבק אחת לשנייה.
כשהמים בסיר רותחים, הכניסו פנימה את הפסטה (לא הכל ביחד, אלא בשלבים). שימו לב שהפסטה הזו מתבשלת במהירות ומספיק בישול של 1-2 דקות.


הגישו חם ובתיאבון!