אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

עדיין לא רשומים לאתר? הצטרפו עכשיו

להרשמה
מתכונים

מתכון קרקר טפיוקה וזרעים – ללא גלוטן

חטיף בריא וטעים שהולך מצוין עם גבינות, מטבל אבוקדו, ירקות או פשוט לבדו. כיף לנשנש בין הארוחות, במשרד או מול הטלוויזיה כמתחשק לכם משהו קליל וטעים. מבוסס על קמח הטפיוקה ללא גלוטן וללא סולפיט של בוב'ס וזרעי חמניה.

 

מרכיבים (20 קרקרים):

 

אופן ההכנה:

 

חממו תנור ל-160 מעלות. והכינו נייר אפייה על תבנית.
למעבד מזון, הכניסו יחד זרעי חמניה, קמח טפיוקה, מלח ואבקת אפייה וטחנו הכל לקמח דק. תוך כדי פעולת המעבד, הוסיפו מים בהדרגה עד ליצירת בצק.
הוציאו את הבצק ממעבד המזון ושימו על נייר אפייה. הניחו לזה לשבת כ-5 דקות.
בין שתי פיסות נייר אפייה, רדדו את הבצק לעובי של 2-3 מ"מ. חתכו את הבצק למלבנים של 4*8 ס"מ או לצורה וגודל אחר שרוצים.


הניחו את בצק הקרקרים על נייר אפייה שהכנתם, תוך השארת מרווחים של 1-2 ס"מ בין אחד לשני. הברישו את הקרקרים מלמעלה בשמן זית ופזרו מעל את מיקס הזרעים והתבלינים שהכנתם.
הכניסו לתנור החם לאפייה של 20 דקות או עד שהקצוות משחימים. מומץ לאחר 10 דקות לסובב ב-180 מעלות את סידור נייר האפייה בתנור.


צננו לחלוטין על רשת מוגבהת לפני ההגשה.

 

בתיאבון!