אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

עדיין לא רשומים לאתר? הצטרפו עכשיו

להרשמה
מתכונים

עוגיות דוחן עם חמאת בוטנים ושוקולד

עוגיות רכות ונימוחות מבפנים וקריספיות מבחוץ. ללא גלוטן, על בסיס קמח דוחן עשיר, שייעלמו מהר מאוד מכל בית בלי שבכלל תרגישו. כיף להכין עם הילדים בחופש או סתם לפנק את המשפחה והחברים בתענוג קטן ומתוק.

 

זמן הכנה: 15 דקות

זמן ביניים: 30 דקות

זמן אפייה: 12 דקות

כמות: 24 עוגיות (תלוי בגודל)

 

מרכיבים:

 

אופן ההכנה:

 

בקערת מיקסר, הקרימו יחד את הסוכרים, החמאה וחמאת הבוטנים. הוסיפו את הביצה וטרפו יחד עד לאחידות.

בקערה נפרדת, ערבבו יחד את קמח הדוחן, סודה לשתייה, עמילן מרנטת הקנה, אבקת אפייה ומלח.

הוסיפו את המרכיבים היבשים לתוך הרטובים וערבבו הכל יחד. ערבבו פנימה את שבבי השוקולד עד לפיזורם באופן שווה בתערובת. הכניסו את התערובת המוכנה למקרר ל-30 דקות. בינתיים חממו תנור ל-180 מעלות.

שמנו קלות נייר אפייה ובעזרת כף חלקו את התערובת בצורה שווה. הכניסו לתנור החם לאפייה של 12 דקות או עד שהקצוות מתחילות להשחים.

בסיום צננו על רשת מוגבהת לפני ההגשה.

בתיאבון!