אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

עדיין לא רשומים לאתר? הצטרפו עכשיו

להרשמה
מתכונים

פריטר'ס תירס ללא גלוטן

תירס קייצי טרי, שפע של עשבי תיבול ונגיעה מאחדת של קמח אפייה 1-ל-1 ללא גלוטן של בוב'ס, כל אלה הופכים את הפריטר'ס ללא גלוטן שלנו לממכרים ביותר!

 

זמן הכנה:  20 דקות
זמן בישול:  15 דקות
כמות:  8 פריטר'ס

 

מרכיבים:

  • 3 כוסות (465 גרם) גרגירי תירס טריים מופרדים מהקלח 
  • 5 בצלים ירוקים קצוצים (75 גרם)
  • 1/4 כוס עלי בזיליקום טרי קצוצים (10 גרם)
  • 1/4 כוס גבינת צ'דר מגורדת (30 גרם)
  • 1/4 כוס גבינת פרמז'ן מגורדת (30 גרם)
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 1/4 כפית צ'ילי אדום גרוס (לא חובה)
  • 2 כפיות מלח
  • 3/4 כוס (115 גרם) קמח אפייה 1-ל-1 ללא גלוטן של בוב'ס רד מיל
  • 4 ביצים (200 גרם)
  • 2-3 כפות שמן זית
  • שמנת חמוצה ועשבי תיבול שאוהבים קצוצים (לקישוט)

אופן ההכנה:

בקערה גדולה, הפרידו את התירס מהקלחים בעזרת סכין חדה.
הוסיפו לקערה את הבצל הירוק, הבזיליקום והגבינות וערבבו. הוסיפו את אבקת השום, צ'ילי, מלח וקמח ללא גלוטן. ערבבו הכל היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

עצבו שקע במרכז הקערה והוסיפו את הביצים. קודם ערבבו מעט את החלמון עם החלבון של הביצים ואז ערבבו היטב עם שאר המרכיבים בקערה. 

חממו מחבת על חום בינוני גבוה והוסיפו שמן. כשהשמן חם, עצבו מהתערובת צורת קציצה שטוחה (אפשר עם כוס מדידה- 1/4 כוס לקציצה). טגנו כל צד כ-2-3 דקות, עד לקבלת גוון חום זהוב בשני הצדדים. בסיום העבירו לרשת מוגבהת לצינון.

הגישו חם עם שמנת חמוצה ועשבי תיבול קצוצים. בתיאבון!