אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

עדיין לא רשומים לאתר? הצטרפו עכשיו

להרשמה
מתכונים

עוגת שקדים ותפוזים טבעונית ללא גלוטן

מתכון קל לעוגה נפלאה שכולם יאהבו, ללא גלוטן, טבעונית לחלוטין ועל בסיס קמח השקדים המצוין והמזין שלנו. קבלו את הסתיו עם טעמים וריחות של תחילת עונת התפוזים.

זמן הכנה: 5 דקות

זמן אפייה: 60 דקות

כמות: 1 תבנית עוגה מלבנית סטנדרטית

 

מרכיבים:

אופן ההכנה:

 

חממו תנור ל-165 מעלות. שמנו מעט תבנית מלבנית סטנדרטית והניחו בצד.

בקערה גדולה, ערבבו את שמן הקוקוס, הסוכר וממרח השקדים. בעזרת מיקסר ידני, ערבלו עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.

 

בקערה נפרדת, ערבבו את תחליף הביצים עם המים והניחו לתערובת ל-1 דקה עד לספיחת הנוזלים. העבירו את תערובת תחליף הביצים לתוך הקערה הגדולה. הוסיפו את תמצית השקדים, הליקר וגרידת התפוז. ערבבו היטב.

הוסיפו את קמח השקדים, אבקת האפייה והמלח וערבבו.

העבירו את התערובת לתוך התבנית, פזרו באופן שווה, והכניסו לתנור החם לאפייה של 1 שעה או עד שקיסם שתקעתם במרכז העוגה יוצא נקי.

בסיום, צננו את העוגה לחלוטין (עם התבנית) על רשת מוגבהת, בטמפרטורת החדר, לפני ההגשה.

בתיאבון!