אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

עדיין לא רשומים לאתר? הצטרפו עכשיו

להרשמה
מתכונים

רוטב קרמל ביתי

אם בשימוש כרוטב עשיר לעוגה או פאי, כתוספת מפנקת לגלידה או סתם כפית מתוקה בשביל הכיף, רוטב קרמל ביתי תמיד נותן הרגשה טובה ולא פחות חשוב קל מאוד להכנה.

זמן הכנה: 5 דקות

זמן ביניים: 5 דקות

זמן בישול: 5-10 דקות

כמות: 2.5 כוסות קרמל

 

מרכיבים:

אופן ההכנה:

 

במחבת כבדה, ערבבו יחד את החמאה והסוכר החום. בשלו על חום בינוני עד שהסוכר נמס. הוסיפו לאט ובהדרגה את השמנת, תוך ערבוב. הביאו לרתיחה עדינה ובשלו 5-10 דקות- עד להסמכה. הורידו מהאש והוסיפו את תמצית הווניל. הניחו לקרמל להתקרר בטמפרטורת החדר לפחות 5 דקות לפני השימוש.

מומלץ לשמור בצנצנת סגורה במקרר ולחמם מעט את הכמות הרצויה לפני השימוש/ הגשה (החימום הופך את רוטב הקרמל לנוזלי יותר וקל לשימוש).

תיהנו!