אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

עדיין לא רשומים לאתר? הצטרפו עכשיו

להרשמה
מתכונים

דונאט'ס אפויים קלאסיים

מתכון קלאסי להכנת דונאט'ס אפויים ללא גלוטן, רכים ואווריריים מבפנים ופריכים באופן מושלם מבחוץ. מתכון פשוט שהולך מעולה עם כוס שתייה חמה או כנשנוש טעים בין הארוחות.

 

זמן הכנה: 10 דקות
זמן ביניים: 5 דקות
זמן אפייה: 15 דקות
כמות: 6 דונאט'ס

 

מרכיבים:

 

אופן ההכנה:

חממו תנור ל-180 מעלות. שמנו מעט תבנית דונאט'ס והניחו בצד.

בקערה גדולה, טרפו היטב את הסוכר והחמאה עד לקבלת תערובת קלה ואוורירית. הוסיפו את הביצה וטרפו עד לקבלת תערובת אחידה. 

בקערה נפרדת, ערבבו את הקמח, אבקת אפיה, אגוז מוסקט ומלח. הוסיפו את תערובת הקמח לתוך הקערה הגדולה עם המרכיבים הרטובים וערבבו היטב.

העבירו את התערובת המוכנה לתוך תבנית הדונאט'ס, חלקו באופן שווה. הכניסו לתנור החם לאפייה של 15 דקות או עד לקבלת גוון חום זהוב וקיסם שהכנסתם למרכז הדונאט יוצא נקי.

בסיום, צננו כ-5 דקות לפני החליצה מהתבנית ובתיאבון!