אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

עדיין לא רשומים לאתר? הצטרפו עכשיו

להרשמה
מתכונים

פסטה ביתית קלאסית

מספר מרכיבים פשוטים בלבד ואתם יכולים להכין פסטה ביתית ללא גלוטן אצלכם במטבח. אפשר לרדד ולעבד את בצק הפסטה באופן ידני או עם מכונת פסטה. עצבו את הבצק ללא גלוטן שלכם למגוון סוגי פסטה- פטוצ'יני, ספגטי, רביולי ממולא ועוד אינסוף אפשרויות וטעמים.

 

זמן הכנה: 10 דקות + עיצוב הפסטה

זמן בישול: 2-7 דקות

כמות: 4 מנות פסטה

 

מרכיבים:

 

אופן ההכנה:

בקערת מעבד מזון, ערבבו את קמח האפייה 1-ל-1 של בוב'ס והמלח (במידה ואתם לא מתכוונים לבשל את הפסטה מייד בסיום ההכנה – אל תוסיפו  את המלח). הוסיפו את הביצים והפעילו את המעבד, עד שנוצר בצק גולמי וגס.

 

העבירו את הבצק למשטח מקומח או נייר אפייה ולושו אותו עד שמתקבל בצק חלק ואחיד. 

 

עכשיו ניתן לרדד ולעצב את הפסטה. אפשר לרדד באופן ידני עם מארוך (מומלץ לרדד בתוך נייר אפייה- יותר קל) או להשתמש במכונת פסטה. לאחר הרידוד ניתן לחתוך לצורה/רוחב הרצוי, למלא במילויים שונים אם מכינים רביולי וכו'.

 

בשלו במים מומלחים ורותחים (חשוב לשמור על חום גבוה בזמן הבישול) למשך 2-4 דקות (תלוי איך אתם אוהבים את הפסטה שלכם). בסיום, הוסיפו את הרוטב האהוב עליכם, גבינת פרמז'ן ובתיאבון!

 

 

הערות למתכון:

לשמירת הפסטה לבישול במועד מאוחר יותר, יש להימנע מלהוסיף מלח לבצק, לחלק את הפסטה למנות (אם רוצים לשמור מספר מנות) ולהקפיא.

במועד הבישול,  יש להרתיח מים עם הרבה מלח, להכניס את הפסטה הקפואה ולבשל ל-5-7 דקות על חום גבוה.