אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש

עדיין לא רשומים לאתר? הצטרפו עכשיו

להרשמה
מתכונים

ניו אורלינס בנייה עם הל

בניו אורלינס הם להיט גדול, טוגני בנייה פריכים עם עקצוצים של הל, מוגשים בשלמות עם אבקת סוכר מעל וכוס קפה עם חלב או תה שחור. מתכון פשוט שיעיף אתכם כל הדרך ללואיזיאנה ובחזרה.

 

זמן הכנה: 15 דקות

זמן ביניים: 60 דקות

זמן טיגון: 3 דקות

כמות : 36 חטיפים

 

מרכיבים:

בצק עוגיות פריך

 

אופן ההכנה:

חממו באיטיות את החלב במחבת קטן על אש בינונית, עד שנוצרות בועות קטנות למעלה. הסירו מהאש, שפכו לתוך קערה והוסיפו את הריוויון. פזרו מעל את השמרים, ערבבו קלות והניחו בצד ל-5 דקות.

לקערת מיקסר, הוסיפו את הקמח, סוכר, סודה לשתייה ומלח. לאחר מכן הוסיפו גם את תערובת החלב. עם וו לישה, הפעילו את המיקסר על מהירות נמוכה וערבלו עד שהכל מתאחד ואז הגבירו למהירות לישה. ערבלו עד שנוצר גוש בצק, עדיין לח ולא חלק, 3-4 דקות. כסו את הקערה עם ניילון נצמד והניחו בצד ל-1 שעה.

הוסיפו לסיר רחב שמן עד לגובה של כ-8 ס"מ וחממו לטמפרטורה של בערך 180 מעלות על חום בינוני (כשמחממים שמן לטיגון, המפתח הוא חום בינוני וקבוע). הכינו רשת מוגבהת עם נייר סוג מלמטה כדי להוציא את הטוגנים המוכנים.

קמחו מעט את משטח העבודה ושימו עליו את הבצק שלנו. פזרו קצת קמח מעל הבצק והתחילו ללחוץ בעדינות כלפי מטה, לשטח את הבצק. המשיכו לפתוח ולרדד בעדינות את הבצק, בהמשך היעזרו במארוך. עצבו את הבצק למרובע שטוח בעובי של כ-1 ס"מ.

חתכו את הבצק המרודד לריבועים בגודל של בערך 8*8 ס"מ. הניחו לבצק לנוח כ-5 דקות.

לפני ההכנסה של כל ריבוע לשמן, יש למתוח אותו מעט עם הידיים ואז מייד לשמן החם. הקפידו לא לטגן יותר מדי ביחד ולשמור על מרווח. טגנו עד שהבנייה מתנפח ומקבל גוון חום זהוב, כדאי להפוך מדי פעם, טגנו כ-1.5 דקות לכל צד.

הוציאו את הבנייה המוכנים על רשת מוגבהת והניחו להם לכ-1 דקה לפני ההגשה. מומלץ בסיום לפזר מעל אבקת סוכר ולהגיש חם.

תיהנו!